fbpx

Synes du det er vanskelig med digital markedsføring?

Vi har et kreativt team med spisskompetanse innen digital markedsføring som gjerne hjelper deg å bli mer synlig, og å nå dine markedsmål

Markedsføringstjenester og digital markedsføring

Vi guider deg frem i markedsføringsjungelen

Synes du digital markedsføring kan være uoversiktlig? Er du usikker på hvilke markedstiltak som virkelig skaper resultater? Merkevarebygging krever grundig arbeid og for mange er jungelen av kanaler og verktøy utfordrende og tidskrevende å navigere seg gjennom.

Fortvil ikke, vi hjelper deg å velge riktig vei å gå for din bedrift. Vi er i vårt ess når vi får dykke ned i materien og får innsikten som skal til for å skape verdifulle løsninger for kundene våre. Hopp om bord og la oss være din guide.

Innen digital markedsføring kan vi hjelpe med

Nettside

Vi hjelper deg med å bygge ny nettside eller forbedre nåværende. Tiltrekk deg nye kunder og øk din synlighet på nett.

Digital annonsering

Digital annonsering er både kostnadseffektivt og målbart. Vi finner den mest lønnsomme miksen av kanaler som best treffer din målgruppe.

SEO

Finner målgruppen din deg på nett? Gjennom strategisk arbeid med SEO (søkemotoroptimalisering) skaper vi relevant og salgsdrivende trafikk til din bedrifts nettside.

Sosiale medier

Vi hjelper deg med å bygge kjennskap, engasjere og selge produkter og tjenester til dine kunder via sosiale medier.

Grafisk Design

Trenger din bedrift ny logo eller ny visuell identitet? Vi hjelper deg med alt fra idé til et helhetlig visuelt uttrykk. 

Innholds-markedsføring

Vi hjelper deg med content marketing/ innholdsmarkedsføring ved å skape verdifullt, engasjerende og nyttig innhold til dine markedskanaler.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er et ypperlig verktøy for å holde dine kunder engasjert og interessert. Vi bistår med både oppsett, planlegging, utforming og utsendelse. 

MArkedsstrategi

Vi hjelper deg med å nå dine markedsmål med en gjennomtenkt, strategisk og langsiktig markeds- og aktivitetsplan. 

MErkevarebygging

Vi bistår deg i arbeidet med å kartlegge, analysere og definere dine USP'(unique selling points) er for å etablere og leve opp til et sterkt merkenavn.

Våre markedsføringstjenester

Lei en markedskonsulent

Hos oss kan du leie en markedskonsulent i korte eller lengre oppdrag. Du har kanskje ikke behov for, eller mulighet til, å ansette en markedsfører på heltid, en medarbeider har sluttet eller du trenger få inn kompetanse bedriften ikke har.

Når du leier en markedskonsulent får du tilgang til en erfaren og selvgående digital markedsfører som jobber i bedriften din i ønsket stillingsprosent. I tillegg har konsulenten et dyktig kompetansemiljø i ryggen – du får dermed flere dyktige markedsføringshoder med på kjøpet.

Lei en konsulent
Rådgivning

Markedsrådgiving

En del mindre bedrifter har ikke interne ressurser som kan bidra med erfaring innen digital markedsføring, eller så er alle markedsføringsroller samlet i en person. Det kan da være godt å kunne sparre med noen utenifra når viktige beslutninger skal avgjøres.

Vi bistår deg med kunnskap og oppfølging innen digital markedsføring og hjelper deg med å få mest mulig ut av markedsføringskronene dine. Ved å investere i markedsrådgivning fra oss får du tryggheten av å ha et markedsføringsmiljø i ryggen som forstår bedriftens behov og konkurransesituasjon.

Prosjektavtale

Vi kan hjelpe deg med store og små prosjekter innenfor markedsføring. Våre markedskonsulenter har lang erfaring innenfor faget og setter seg raskt inn i ditt prosjekt. Denne tjenesten er for deg som trenger ekstern faglig kompetanse til et planlagt prosjekt. Dette kan være alt fra rebranding av din merkevare, ny nettside til markedsplan eller søkeordsanalyse.

Vi får en beskrivelse av prosjektet, samt start- og sluttdato. Sammen med valgt konsulent for oppdraget kartlegges spesifikt hva prosjektet skal løse og hva som ønskes å oppnå.

Prosjektavtale
Abonnement

Abonner på en markedsavdeling

Ser du et behov for regelmessig hjelp med innhold, nettside, design, sosiale medier eller annet innenfor markedsføring? Da kan løsningen være å leie en hel markedsavdeling. Få tilgang til en hel markedsavdeling bestående av et team med spisskompetanse innen markedsføring.

Vi finner ut av antall timer som passer best til ditt budsjett, og timene kan du selvfølgelig bruke akkurat som du vil. Vårt markedsføringsteam sikrer at du får mest mulig ut av ditt markedsføringsbudsjett.

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat om digital markedsføring

3 + 11 =

Våre andre tjenesteområder

Har du behov for andre tjenester enn markedsføring?  Sjekk ut våre andre tjenesteområder og pakkeløsninger.

Pakkeløsninger

Pakkeløsninger

Har din bedrift behov for flere tjenester innen våre ulike fagområder?

Vi tilbyr skreddersydde pakkeløsninger som gjør at du kan mikse og matche etter akkurat ditt behov.

HR og ledelse

HR og ledelse

Få et friskt blikk og nye perspektiver med HR-tjenester fra oss. Vi hjelper deg med å ta vare på den viktigste ressursen i din bedrift. Sammen utvikler vi menneskene som gjør at din bedrift lykkes.

Økonomitjenester

Økonomi

Få en sunn og trygg økonomi med tiltak og veiledning fra oss. Vi har god bransjeinnsikt, kjenner lokalmarkedet, samt lover og regler. Gjennom samarbeid bidrar vi til økt lønnsomhet, vekst og utvikling.

Lønn- og regnskapstjenester

Regnskap og lønn

Få full kontroll på regnskap og lønn med tjenester fra oss. Vi er et autorisert regnskapsførerfirma og bistår deg i arbeidet slik at du kan bruke tiden din mest mulig effektivt.

Logo Flav grønn

Kontakt oss

Flav AS
c/o VIS Vestlandets Innovasjonsselskap
Thormøhlensgate 51,
5006 Bergen
Tlf: 48117385
Mail: post@flav.no

Flav i sosiale kanaler

Gasellebedrift 2021