fbpx
Bli en del av et innovativt kompetansehus hos Flav

Bli del av et innovativt kompetansehus

I dagens konkurransedyktige arbeidsmarked er det viktigere enn noensinne å finne et selskap som ikke bare tilbyr en jobb, men som også kan tilrettelegge for personlig utvikling og en inspirerende karriere.

av | jun 26, 2023

Flav – en bedrift med rom for personlig og faglig utvikling

Vi i Flav tilbyr et arbeidsmiljø som fremmer innovasjon, samarbeid og personlig vekst. Vårt team består av dyktige fagfolk som ofte jobber i tverrfaglige team, tett på kundene. Vi tilbyr karrieremuligheter på alle nivåer, fra nyutdannede til erfarne fagfolk, og gir rom for alle å vokse og utvikle både kunnskap og evner gjennom fagdager, kursing og kunnskapsutveksling.

Lidenskap for nyskaping og kvalitet

Flav er et fremoverlent konsulentselskap som hjelper kunder med oppgaver innen HR og ledelse, økonomi, regnskap og lønn. Vi jobber aktivt sammen med kundene for å forbedre deres arbeidshverdag. Vår visjon er å forenkle rutiner og oppgaver gjennom digitalisering, effektivisering og implementering av skybaserte løsninger.

Din trivsel er vår prioritet

Vi forstår at en balansert livsstil er nøkkelen til trivsel og suksess. Hos Flav forplikter vi oss i å støtte våre ansattes velferd. Vi tilbyr et godt og inkluderende arbeidsmiljø, fleksible arbeidstidsordninger og gode pensjons- og lønnsvilkår. Vi verdsetter våre ansatte som hele mennesker og oppfordrer til en sunn balanse mellom arbeid og privatliv.

Bli en del av vårt team!

Er du klar til å utforske en spennende karrierevei og bli en del av Flav-familien? Vi søker nå etter en dyktig og engasjert Statsautorisert regnskapsfører som også skal inneha rolle som Økonomileder for noen av våre kunder. Vi leter etter en erfaren og dyktig person som kan være en verdifull ressurs for både vårt team og våre kunder.

 

Les mer og søk på stillingen her

Logo Flav grønn

Kontakt oss

Flav AS
Heiane 2B,
5131 Nyborg
Tlf: 4131 4801
Mail: post@flav.no

Flav i sosiale kanaler