fbpx

Ønsker du å effektivisere og forenkle ditt lønns- og regnskapsarbeid?

Med oss på laget får du innsikt og kunnskap som jobber for og med deg.

Lønn- og regnskapstjenester

Skreddersydde Regnskap- og lønnstjenester

Flav er et autorisert regnskapsførerfirma med autorisasjon fra Finanstilsynet, og vi bistår deg mer enn gjerne med regnskapsoppgaver. Vi ønsker at du skal få best kontroll på eget regnskap slik at regnskapet blir et styringsverktøy for å skape vekst og lønnsomhet.

Vi kan også hjelpe deg med alt knyttet til lønnadministrasjon. Setter du bort hele eller deler av lønnsfunksjonen frigjør du tid og arbeidskapasitet. 

Vi utfører jobben presist, etter avtale og i henhold til gjeldende lover og regler.

Samarbeid med oss og få en dyktig og pålitelig samarbeidspartner som ivaretar dine regnskap- og lønnsoppgaver på best måte. Du kan være sikker på at du er i trygge hender hos oss.

Skybasert regnskapssystem

Vi er partner med og benytter PowerOffice GO til føring av alle regnskapsoppgaver. Dette er et enkelt og oversiktlig system som i flere år er kåret til det regnskapsprogrammet med de mest fornøyde brukerne.

Som kunde får dere tilgang til dette systemet og full innsikt i eget regnskap. Hvis du bruker et annet system, kan vi også selvfølgelig hjelpe deg.

Skybaserte regnskapstjenester

Dette kan vi hjelpe deg med

fakturabehandling

Bytte ut manuelle rutiner med automatiske digitale løsninger? Vi hjelper deg med å effektivisere behandlingen av inngående og utgående faktura.

Bokføring

Trenger du hjelp til registrering av bedriftens regnskapsopplysninger? Skap bedre lønnsomhet med effektiv regnskapsføring av bilag.

Lønnskjøring

Det stilles stadig større krav til kunnskaper og kvalifikasjoner, da regler for lønn og innberetning er komplisert. Vi holder oss oppdatert og sørger for at dine ansatte får riktig lønn til avtalt tid.

fraværsregistrering

Usikker på hvordan fraværet til ansatte registreres riktig? Dette kan vi bistå deg med, i tillegg til å effektivisere arbeidet med automatiserte løsninger.

A-melding

Rapportering av lønns- og ansettelsesforhold til Skatteetaten, NAV og SSB skal sendes inn hver måned. Vi håndterer a-melding raskt og enkelt.

Skattemelding for MVA

Virksomheter som er registret i Merverdiavgiftsregisteret skal levere mva-melding. Vi kontrollerer at opplysningene stemmer og håndterer rapporteringen for deg.

avstemming

Stemmer tallene i regnskapet med andre rapporter? Vi gjør nødvendige avstemminger for å sikre at regnskap og innrapporteringer er korrekt.

Regnskaps-rapportering av perioderegnskap

Perioderegnskapet er den viktigste informasjonskilden for å styre drift, likviditet og soliditet på en effektiv måte. Få verdi ut av tallene i form av rapporter av høy kvalitet.

Årsavslutning, årsregnskap og skattemelding

Få hjelp til årsregnskapet og avslutning av foregående regnskapsår. Vi bokfører og avstemmer alle postene for deg og lager årsregnskap og skattemelding.

Våre regnskaps- og lønnstjenester

Lei en regnskaps- og lønnskonsulent

Ønsker du å bruke tiden din på annet enn regnskap og lønn? Våre regnskapsførere kan ta seg av hele regnskapsjobben eller deler av den. Det er det du som bestemmer hvilke oppgaver vi skal gjøre, og med fast antall konsulenttimer i måneden, får du ingen overraskelser underveis.

Lønns- og regnskapstjenestene vi leverer er effektive og av høy kvalitet. Automatiserte prosesser er en viktig driver for oss, slik at du som kunde kan spare tid. Vi er partner med PowerOffice GO, og ønsker du å ta i bruk denne skyløsningen, kan du følge med på dine oppdaterte regnskapstall uansett hvor du befinner deg. Lei en regnskapskonsulent fra Flav, og la oss gjøre det enklere for deg å drive din bedrift.

Lei en konsulent
Rådgivning

ØkonomiRådgivNing

Trenger din bedrift økonomisk rådgivning? Det er mange problemstillinger som dukker opp når en driver egen bedrift og det kan være fordelaktig å ha tilgang til en fagekspert for å sikre en best mulig utvikling. Gjennom tett samarbeid og oppfølging får du en sparringspartner som setter seg godt inn i din virksomhet og bransje.
Hos oss økonomisk rådgivning når du trenger det, innenfor de rammer som er avtalt.

Din rådgiver hjelper deg med alt fra helt enkle økonomiske spørsmål over telefon eller e-post til mer sammensatte problemstillinger som trenger dypere undersøkelser, hvor råd og resultater blir gjennomgått i møter.

Prosjektavtale

Har din virksomhet behov for en prosjektbasert økonomiressurs? Som konsulenter går vi inn som en del av din virksomhet og bidrar med kompetansen som er nødvendig for et vellykket resultat. Vi kan hjelpe deg med små og store prosjekter innen økonomi og regnskap. Vi kan bistå med blant annet implementering av digitale systemer, etablering av integrasjonsløsninger og regnskapsanalyse.

Vi får en beskrivelse av ditt prosjekt, samt varighet. Deretter finner vi riktig konsulent for akkurat ditt prosjekt som raskt setter i gang arbeidet.

Prosjektavtale
Abonnement

Abonner på en økonomiavdeling

Mangler dere personell til å dekke alle nødvendige oppgaver innen økonomi? Istedenfor å bygge opp en hel økonomiavdeling på egenhånd, kan du sette sammen din egen eksterne økonomiavdeling bestående av et effektivt og kompetent team. Vi har den faglige ekspertisen og nødvendig kunnskapen som trengs for å gjennomføre bedriftens oppgaver knyttet til lønn, regnskap og økonomi.

Når du leier en økonomiavdeling gjennom oss kan du leie akkurat de tjenestene du har behov for. Vi blir enige om en plan med oppgaver og antall timer i måneden.

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat om Lønn og regnskap

9 + 4 =

Våre andre tjenesteområder

Har du behov for andre tjenester enn regnskap og lønn?  Sjekk ut våre andre tjenesteområder og pakkeløsninger.

HR og ledelse

HR og ledelse

Få et friskt blikk og nye perspektiver med HR-tjenester fra oss. Vi hjelper deg med å ta vare på den viktigste ressursen i din bedrift. Sammen utvikler vi menneskene som gjør at din bedrift lykkes.

Økonomitjenester

Økonomi

Få en sunn og trygg økonomi med tiltak og veiledning fra oss. Vi har god bransjeinnsikt, kjenner lokalmarkedet, samt lover og regler. Gjennom samarbeid bidrar vi til økt lønnsomhet, vekst og utvikling.

Pakkeløsninger

Pakkeløsninger

Har din bedrift behov for flere tjenester innen våre ulike fagområder?

Vi tilbyr skreddersydde pakkeløsninger som gjør at du kan mikse og matche etter akkurat ditt behov.

Logo Flav grønn

Kontakt oss

Flav AS
c/o VIS Vestlandets Innovasjonsselskap
Thormøhlensgate 51,
5006 Bergen
Tlf: 48117385
Mail: post@flav.no

Flav i sosiale kanaler