fbpx

Flav er et konsulentselskap for små og mellomstore bedrifter

Det kjekkeste vi vet er å dele vår kompetanse innenfor HR og ledelse, økonomi, regnskap og lønn.

Bli kjent med oss

Flav er et konsulentselskap i Bergen med dyktige og kunnskapsrike ansatte som er genuint opptatt av å skape verdi i bedriftene vi er en del av. Vi leverer trygt og effektivt på administrasjon, og jobber tett på kundene våre for å finne frem til de beste løsningene. Ved å jobbe tverrfaglig og dele vår kompetanse skal vi være den beste støttespilleren til våre kunder.

Sterkt tverrfaglig miljø

Alle vi som jobber i Flav har mange års erfaring fra arbeidslivet. Våre kjerneområder er regnskap, lønn, økonomi, HR og ledelse.

Alle har operativ erfaring fra felten og de fleste av oss har hatt lederjobber. Vi har derfor en bred forståelse for de fleste utfordringer i en organisasjon. Vi jobber i et sterkt tverrfaglig miljø og våre kunder får derfor alltid et lag med seg i ryggen.

Vi deler kompetanse

Vår kunnskap deler vi raust, både med hverandre og med våre kunder. Vi som jobber i Flav kjenner hverandre godt, oppdaterer hverandre på innovative løsninger og støtter hverandre i faglige spørsmål. Dette kommer deg som kunde til gode da det gir oss mulighet til å gi en best mulig leveranse.

Bedriftene vi samarbeider med setter vi oss godt inn i, og trenger du råd eller veiledning er vi aldri langt unna.

Våre ansatte

HR og ledelse

Gabriella Fosby Osborne

Gabriella Fosby Osborne

Seniorkonsulent HR

E-post: gabriella@flav.no
Tlf.: 481 17 385

Gabriella er faglig sterk og har lang erfaring med HR og ledelse. Hun er svært flink med mennesker, og er opptatt av å bygge kulturer basert på god kommunikasjon i de virksomhetene hun jobber med og for.

Ida Therese Sætersdal

Ida Therese Sætersdal

Seniorkonsulent HR

E-post: ida@flav.no
Tlf.: 915 37 594

Ida er opptatt av å finne styrker i mennesker og organisasjoner, og jobber systematisk og tålmodig for å dra prosjekter i havn. Ida er svært interessert i mennesker og hva som driver dem, og ble derfor tidlig lokket inn i feltet personal og ledelse.

Økonomi og regnskap

Kjersti Teigland

Kjersti Teigland

Statsautorisert regnskapsfører

E-post: kjersti@flav.no
Tlf.: 951 16 248

Kjersti er statsautorisert regnskapsfører med lang erfaring fra ledelse og  regnskapsbyrå. Kjersti har sterk faglig kompetanse, og stor interesse for teknologi innen bransjen. Hun har godt humør, er positiv, løsningsorientert og tar gjerne en utfordring

Øystein Haukås

Øystein Haukås

Daglig leder | Seniorkonsulent Økonomi

E-post: oh@flav.no
Tlf.: 413 14 801

Øystein synes det er gøy med tall og er svært god på detaljer og å se det store bildet , og han deler gjerne sin kompetanse. Han er en evig optimist med stor arbeidskapasitet – noe som også gir energi til alle som har gleden av å jobbe med ham.

Karl Aksel Kirkeeide

Karl Aksel Kirkeeide

Seniorkonsulent Økonomi og Regnskap

E-post: ka@flav.no
Tlf.: 906 40 832

Karl Aksel har lang erfaring innen økonomifaget, og er ekstremt flink til å lære bort sine kunnskaper til andre. Han er opptatt av at hver kunde skal føle seg godt ivaretatt, og han slår gjerne av en liten prat og deler sin utsøkte humor.

Jana Morozova

Jana Morozova

Regnskapsmedarbeider

E-post: jana@flav.no
Tlf.: 482 90 447

Jana har lang erfaring som regnskapsfører, og jobber nå som regnskapsmedarbeider i Flav. Jana er en positiv person med stor arbeidslyst, og hun er svært god til å planlegge og organisere, slik at arbeidet blir gjort på en god måte.

Thomas Tistel

Thomas Tistel

Seniorkonsulent Regnskap

E-post: thomas@flav.no
Tlf.: 95 28 10 76

Thomas har lang erfaring med økonomi og regnskap for ulike bransjer. Han er opptatt av at kunden skal bli godt fornøyd med de produkt og tjenester han leverer, og er dyktig på å utnytte relevante systemer for å få til dette.

Remy Berntsen

Remy Berntsen

Lønnsmedarbeider

E-post: remy@flav.no
Tlf.: 91 58 42 15

Remy har flere års erfaring med lønn for både små og mellomstore bedrifter og har god forståelse av diverse lønnssystemer og IT. Han har kunden i fokus og har lett for å tilegne seg ny kunnskap.

 

Logo Flav grønn

Kontakt oss

Flav AS
Heiane 2B,
5131 Nyborg
Tlf: 4131 4801
Mail: post@flav.no

Flav i sosiale kanaler