fbpx

Flav er et konsulentselskap for små og mellomstore bedrifter

Det kjekkeste vi vet er å dele vår kompetanse innenfor markedsføring, HR og ledelse, økonomi, regnskap og lønn.

Bli kjent med oss

Flav er et konsulentselskap i Bergen med dyktige og kunnskapsrike ansatte som er genuint opptatt av å skape verdi i bedriftene vi er en del av. Vi leverer trygt og effektivt på administrasjon og markedsføring, og jobber tett på kundene våre for å finne frem til de beste løsningene. Ved å jobbe tverrfaglig og dele vår kompetanse skal vi være den beste støttespilleren til våre kunder.

Sterkt tverrfaglig miljø

Alle vi som jobber i Flav har mange års erfaring fra arbeidslivet. Våre kjerneområder er regnskap, lønn, økonomi, HR, ledelse og markedsføring.

Alle har operativ erfaring fra felten og de fleste av oss har hatt lederjobber. Vi har derfor en bred forståelse for de fleste utfordringer i en organisasjon. Vi jobber i et sterkt tverrfaglig miljø og våre kunder får derfor alltid et lag med seg i ryggen.

Vi deler kompetanse

Vår kunnskap deler vi raust, både med hverandre og med våre kunder. Vi som jobber i Flav kjenner hverandre godt, oppdaterer hverandre på innovative løsninger og støtter hverandre i faglige spørsmål. Dette kommer deg som kunde til gode da det gir oss mulighet til å gi en best mulig leveranse.

Bedriftene vi samarbeider med setter vi oss godt inn i, og trenger du råd eller veiledning er vi aldri langt unna.

Våre ansatte

HR og ledelse

Gabriella Fosby Osborne

Gabriella Fosby Osborne

Daglig leder / Seniorkonsulent HR

E-post: gabriella@flav.no
Tlf.: 481 17 385

Gabriella er faglig sterk og har lang erfaring med HR og ledelse. Hun er svært flink med mennesker, og er opptatt av å bygge kulturer basert på god kommunikasjon i de virksomhetene hun jobber med og for.

Ida Therese Sætersdal

Ida Therese Sætersdal

Seniorkonsulent HR

E-post: ida@flav.no
Tlf.: 915 37 594

Ida er opptatt av å finne styrker i mennesker og organisasjoner, og jobber systematisk og tålmodig for å dra prosjekter i havn. Ida er svært interessert i mennesker og hva som driver dem, og ble derfor tidlig lokket inn i feltet personal og ledelse.

Ragnhild Anna Hoff Husøy

Ragnhild Anna Hoff Husøy

Konsulent HR

E-post: ragnhild@flav.no
Tlf.: 41 23 94 16

Ragnhild er snart ferdig med en bachelor i HR og Personalledelse, og har også en bachelor i Politisk Økonomi. Hun kan bidra med fersk kompetanse, og er opptatt av å finne gode metoder som gjør at virksomheten fungerer på best mulig måte. Hun er engasjert, positiv og glad i mennesker.

 

Økonomi og regnskap

Therese Ae Trengereid

Therese Ae Trengereid

Daglig leder / Autorisert regnskapsfører

E-post: therese@flav.no
Tlf.: 938 54 341

Therese er en autorisert regnskapsfører med flere års erfaring fra bransjen før hun begynte som konsulent innen økonomi i Flav. Hun er flink til å se kunden, identifisere behov og lage nye løsninger, og hun liker å ha mange baller i luften.

Øystein Haukås

Øystein Haukås

Seniorkonsulent Økonomi

E-post: oh@flav.no
Tlf.: 413 14 801

Øystein synes det er gøy med tall og er svært god på detaljer og å se det store bildet , og han deler gjerne sin kompetanse. Han er en evig optimist med stor arbeidskapasitet – noe som også gir energi til alle som har gleden av å jobbe med ham.

Karl Aksel Kirkeeide

Karl Aksel Kirkeeide

Seniorkonsulent Økonomi og Regnskap

E-post: ka@flav.no
Tlf.: 906 40 832

Karl Aksel har lang erfaring innen økonomifaget, og er ekstremt flink til å lære bort sine kunnskaper til andre. Han er opptatt av at hver kunde skal føle seg godt ivaretatt, og han slår gjerne av en liten prat og deler sin utsøkte humor.

Janne R. Birkeland

Janne R. Birkeland

Seniorkonsulent Økonomi

E-post: janne@flav.no
Tlf.: 952 33 176

Janne er utdannet Siviløkonom fra NHH og har allsidig erfaring innen ledelse, økonomi og administrasjonsfunksjon i flere selskaper. Hun er opptatt av å finne løsninger som passer for selskapets særegenheter, er god på å disponere tid og prioritere oppgaver og har alltid et smil på lur.

Jana Morozova

Jana Morozova

Regnskapsmedarbeider

E-post: jana@flav.no
Tlf.: 482 90 447

Jana har lang erfaring som regnskapsfører, og jobber nå som regnskapsmedarbeider i Flav. Jana er en positiv person med stor arbeidslyst, og hun er svært god til å planlegge og organisere, slik at arbeidet blir gjort på en god måte.

Thomas Tistel

Thomas Tistel

Seniorkonsulent Regnskap

E-post: thomas@flav.no
Tlf.: 95 28 10 76

Thomas har lang erfaring med økonomi og regnskap for ulike bransjer. Han er opptatt av at kunden skal bli godt fornøyd med de produkt og tjenester han leverer, og er dyktig på å utnytte relevante systemer for å få til dette.

Remy Berntsen

Remy Berntsen

Lønnsmedarbeider

E-post: remy@flav.no
Tlf.: 91 58 42 15

Remy har flere års erfaring med lønn for både små og mellomstore bedrifter og har god forståelse av diverse lønnssystemer og IT. Han har kunden i fokus og har lett for å tilegne seg ny kunnskap.

 

Kathrin Pagel

Kathrin Pagel

Regnskapsmedarbeider

E-post: kathrin@flav.no
Tlf.:

Kathrin tok med seg lang erfaring i regnskap da hun flyttet fra Tyskland til Norge. Hun er en blid person som elsker å jobbe med tall og å ordne regnskapssaker. Hun fokuserer alltid på kundens behov slik at jobben kan gjennomføres på en best mulig måte. 

Digital markedsføring

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Salgs- og markedsleder / Seniorkonsulent Digital Markedsføring

E-post: janicke@flav.no
Tlf.: 995 85 331

Janicke er en dreven digital markedsfører med lang erfaring fra bransjen. Hun kan kunsten med å tenke helhetlig i forhold til markedsføring og skape godt og engasjerende innhold. Hun brenner for å benytte storytelling som en rød tråd i kommunikasjonen.

Hilde Kristine Sandtorv

Hilde Kristine Sandtorv

Konsulent Digital Markedsføring

E-post: hilde@flav.no
Tlf.: 901 11 482

Hilde er en målrettet og strukturert person som har mye kompetanse på strategi og annonsering på digitale plattformer. Hun er ikke redd for å komme med ideer og innspill som er til kundens beste, og har et godt humør som lett smitter på de rundt henne.

Randi Stray

Randi Stray

Seniorkonsulent Grafisk Design

E-post: randi@flav.no
Tlf.: 934 67 702

Randi er et kreativt råskinn som alltid leverer kvalitetsprodukter og jobber med alt fra IKT, webdesign til prosjektledelse. Hun har et godt blikk for mennesker og en helt egen evne til å skape stemning rundt seg.

Sofie Færestrand

Sofie Færestrand

Konsulent Digital Markedsføring

E-post: sofie@flav.no
Tlf.: 93 29 95 17

Sofie er vårt nyeste tilskudd i markedsteamet, og er dyktig, engasjert og kreativ med kampanjeplanlegging, innholdsproduksjon, design & publisering på sosiale medier og digitale kanaler. Hun er alltid oppdatert på de nyeste trendene og er en racer på TikTok.

 

Logo Flav grønn

Kontakt oss

Flav AS
c/o VIS Vestlandets Innovasjonsselskap
Thormøhlensgate 51,
5006 Bergen
Tlf: 48117385
Mail: post@flav.no

Flav i sosiale kanaler

Gasellebedrift 2021