fbpx

Vil du ha full kontroll over tallene i din bedrift?

Med erfaring og kunnskap hjelper vi deg å drive mer effektivt og øke lønnsomheten.

Økonomitjenester

Vi er din økonomipartner

Våre økonomitjenester leveres på alle nivå, enten du trenger løpende rådgivning eller å leie inn en økonomileder eller medarbeider. Vårt fokus er alltid å gi deg best mulig tjenester slik at du kan oppnå dine mål. 

Vi tror på verdien av en dedikert ressurs til din bedrift for at du som kunde får en enkel hverdag. Våre medarbeidere er kompetente, erfarne, engasjerte og vi har et godt faglig samarbeid internt.

Dette kan vi hjelpe deg med

Økonomistyring

Det er mange faktorer som påvirker bedriftens økonomi. Vi hjelper deg med økonomistyring på en effektiv og smart måte.

Likviditetsstyring

Forbered styret og ledelsen på hvordan bedriften skal jobbe fremover. Få det du trenger av oppsett og analyse for å ha kontroll på likviditeten.

Budsjett og prognose

Budsjettprosessen er viktig for å løfte blikket og få konkretisert mål og strategi. Vi hjelper deg og sikrer et godt og kvalitetssikret budsjett for din virksomhet.

Regnskapsanalyse

Med en gjennomgang av regnskapet får du solid innsikt om status for din bedrift og et grunnlag for å ta riktige beslutninger for fremtidig vekst.

Lønnsomhets-analyse

Lønnsomhetsanalyse er en viktig del av et beslutningsgrunnlag. Vi bistår blant annet med å vurdere produktlønnsomhet, produktmiks og kundelønnsomhet.

Stryemøter/ generalforsamlinger

Trenger ditt selskap rettledning om lover og forskrifter? Vi kan hjelpe både med vurderingene, protokollene og innsending til offentlige myndigheter.

Systemansvar/ implementering

Vi hjelper deg gjerne med å implementere og sette opp nye, effektive digitale systemer, samt holde systemene oppdaterte over tid hvis ønskelig.

Integrasjoner

Unngå dobbeltarbeid. Vi hjelper deg å etablere integrasjonsløsninger som automatiserer utvekslingen av data mellom systemer.

Finans

Det er avgjørende for de fleste virksomheter å sørge for en tilstrekkelig og fornuftig finansiering. Vi hjelper deg med å vurdere finansieringsbehov.

Controller

Trenger du en faglig sterk og «hands on» ressurs til økonomiarbeidet i bedriften din? Vi har erfarne og engasjerte medarbeidere som gjør jobben etter ditt behov.

Regnskap og økonomisk kontroll

Vi leverer effektive, digitale regnskapstjenester av høy kvalitet. Vi har stort fokus på automatisering av prosesser og rutiner slik at både du og vi sparer tid. Gode prosesser gir også god kontroll, og dette har høyt fokus hos oss.

Overordnet økonomiansvar/ CFO

Vil du ha en solid støtte på ledernivå? For mange er innleie av CFO en effektiv løsning for kortere eller lengre perioder. Hos Flav får du tilgang til den nødvendige kompetansen og erfaringen i det omfanget du har behov for.

Våre økonomitjenester

Lei en økonomikonsulent

Få gode resultater med innleid kompetanse innen økonomi fra oss. Av ulike grunner kan det til tider oppstå behov for å leie inn midlertidig arbeidskraft. Vi har konsulenter som raskt kan tiltre i de fleste økonomifunksjoner i ønsket periode og stillingsprosent. Rollene våre konsulenter kan fylle er blant annet økonomisjef, regnskapssjef, controller og forretningsutvikler.

Om du mangler nøkkelkompetanse, trenger flere hender til utførelse av arbeidsoppgaver eller rett og slett et frisk pust med nye tanker og arbeidsmetoder, kan det å leie en økonomikonsulent være den beste løsningen for din bedrift. Du kan være trygg på at vi leverer riktig kompetanse som trer raskt inn i ønsket rolle.

Lei en konsulent
Rådgivning

Økonomirådgiving

Trenger din bedrift økonomisk rådgivning? Det er mange problemstillinger som dukker opp når en driver egen bedrift og det kan være fordelaktig å ha tilgang til en fagekspert for å sikre en best mulig utvikling. Gjennom tett samarbeid og oppfølging får du en sparringspartner som setter seg godt inn i din virksomhet og bransje.
Hos oss får du økonomisk rådgivning når du trenger det, innenfor de rammer som er avtalt.

Din rådgiver hjelper deg med alt fra helt enkle økonomiske spørsmål over telefon eller e-post til mer sammensatte problemstillinger som trenger dypere undersøkelser, hvor råd og resultater blir gjennomgått i møter.

Prosjektavtale

Har din virksomhet behov for en prosjektbasert økonomiressurs? Som konsulenter går vi inn som en del av din virksomhet og bidrar med kompetansen som er nødvendig for et vellykket resultat. Vi kan hjelpe deg med små og store prosjekter innen økonomi og regnskap. Vi kan bistå med blant annet implementering av digitale systemer, etablering av integrasjonsløsninger og regnskapssanalyse.

Vi får en beskrivelse av ditt prosjekt, samt varighet. Deretter finner vi riktig konsulent for akkurat ditt prosjekt som raskt setter i gang arbeidet.

Prosjektavtale
Abonnement

Abonner på en økonomiavdeling

Mangler dere personell til å dekke alle nødvendige oppgaver innen økonomi? Istedenfor å bygge opp en hel økonomiavdeling på egenhånd, kan du sette sammen din egen eksterne økonomiavdeling bestående av et effektivt og kompetent team. Vi har den faglige ekspertisen og nødvendig kunnskapen som trengs for å gjennomføre bedriftens oppgaver knyttet til lønn, regnskap og økonomi.

Når du leier en økonomiavdeling gjennom oss kan du leie akkurat de tjenestene du har behov for. Vi blir enige om en plan med oppgaver og antall timer i måneden.

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat om økonomi

10 + 6 =

Våre andre tjenesteområder

Har du behov for andre tjenester enn økonomi og ledelse?  Sjekk ut våre andre tjenesteområder og pakkeløsninger.

HR og ledelse

HR og ledelse

Få et friskt blikk og nye perspektiver med HR-tjenester fra oss. Vi hjelper deg med å ta vare på den viktigste ressursen i din bedrift. Sammen utvikler vi menneskene som gjør at din bedrift lykkes.

Lønn- og regnskapstjenester

Regnskap og lønn

Få full kontroll på regnskap og lønn med tjenester fra oss. Vi er et autorisert regnskapsførerfirma og bistår deg i arbeidet slik at du kan bruke tiden din mest mulig effektivt.

Logo Flav grønn

Kontakt oss

Flav AS
Heiane 2B,
5131 Nyborg
Tlf: 4131 4801
Mail: post@flav.no

Flav i sosiale kanaler