fbpx
HR avdelingen hos Flav

HR-konsulentene i Flav er Ida T. Sætersdal (t.v.), Gabriella F. Osborne og Ragnhild Husøy.

Få kontroll på HR-oppgavene

Det sies at menneskene er den viktigste ressursen i en virksomhet. Men det kan være både tidkrevende og utfordrende å ta vare på de ansatte. Flav har kompetanse og lang erfaring innenfor HR-feltet som din bedrift kan benytte seg av.

Vi kan HR!

–  Vi har satt sammen et team med ulik erfaring og kompetanse. Det gjør at vi kan tilby et bredt spekter av tjenester innenfor området organisasjonsutvikling, personalledelse og HR-administrasjon, forteller daglig leder Gabriella F. Osborne i Flav.

Gabriella har en master i arbeids- og organisasjonspsykologi, og jobber som seniorkonsulent i Flav i tillegg til å være daglig leder i selskapet. Med seg på HR-teamet har hun Ragnhild Husøy og Ida T. Sætersdal. Ragnhild har en bachelorgrad innen HR fra Høyskolen Kristiania. Ida har blant annet jobbet som HR-direktør både i mediebransjen og i helsevesenet.

Kan du si litt om hvordan dere jobber?

– I mange virksomheter faller oppgavene innenfor organisasjon, ledelse og personal gjerne på ansatte som ikke har den rette fagkompetansen og ikke har noe særlig erfaring med HR. Dette kan slite på organisasjonen. Flav kommer med riktig kompetanse og fungerer som en egen HR-avdeling i det omfang som er nødvendig. Vi kan bistå både på kort og lang sikt. Ofte starter vi med det vi kaller en helsesjekk, noe som betyr at vi kartlegger bedriftens utfordringer og behov på HR-fronten. Basert på helsesjekken setter vi sammen et team som passer kunden, forteller Gabriella.

Hvilken type oppgaver har dere?

– Vi tar gjerne klassiske HR-oppgaver, som å administrere medarbeiderundersøkelser, oppfølging av sykemeldte, dialog med NAV eller lignende. Det kan også være større prosjekter, som for eksempel å sette i gang kompetanseløft, innføre personalhåndbøker, delta i rekrutteringsprosesser eller bistå i omorganiseringer. Noen oppgaver er knyttet til løpende drift, som bistand inn mot lønn, utarbeidelse av arbeidskontrakter, videreutvikling av personalreglement og lignende. Kravene til bedriftene i forhold til rapportering og dokumentasjon øker stadig, og vi har god oversikt over lovpålagte krav. Vi har også god kjennskap til reglene i arbeidslivet, noe som gjør at bedriftsledere kan få god støtte i det som for mange kan oppleves som et kronglete terreng, sier Gabriella.

Fokus er alltid på å gi kundene et godt tilpasset tilbud.

– Det er vanskelig å se for seg hvilke problemstillinger en virksomhet kan møte på i forbindelse med ansatte. Vår erfaring er at det er viktig å ha gode systemer og rutiner for å forebygge store kriser. Vi kan ganske raskt avdekke områder som en virksomhet bør jobbe med for å sikre trygghet for både ansatte og ledere, forteller Gabriella.

Kontakt oss for å få vite mer om våre HR-tjenester

Hvis du ønsker å høre mer om hva Flav kan tilby, kontakt oss på post@flav.no eller ring Gabriella på tlf. 48117385

Logo Flav grønn

Kontakt oss

Flav AS
c/o VIS Vestlandets Innovasjonsselskap
Thormøhlensgate 51,
5006 Bergen
Tlf: 48117385
Mail: post@flav.no

Flav i sosiale kanaler