fbpx
3 ukers challenge

En opprydding i dine digitale flater

Du er nå påmeldt til vår 3 ukers Challenge!

Nå kan du bare begynne å glede deg til mandag 13. mars! Da kommer nemlig første epost med oppgaver til deg for en skikkelig digital våropprydding. Vi håper du vil like både utfordringen og oppgavene, og at de er like nyttig som morsom å gjennomføre. Gjennomfører du alle trinnene i planen kan vi nesten garantere at din digitale tilstedeværelse vil fremstå like frisk og fersk som en nyutsprunget vårblomst når vi ser utgangen av mars!

Har du tilbakemeldinger, innspill eller tanker om vår 3 ukers challenge eller oppgavene? Nøl ikke med å kontakte oss på mail post@flav.no

Så gøy at du vil delta!

Vi trenger alle en liten opprydding i blant, og i en hektisk jobbhverdag er det fort gjort å glemme å se over hva vi har på veggen, i feeden og i den statiske informasjonen vi har på ulike plattformer og i nettsøk.

Vår 3 ukers challenge er et nyttig hjelpemiddel for at du skal få orden på den digitale fremtoningen til din bedrift. Selv om man ikke jobber sammen med noen, er det god støtte og motivasjon i at andre gjør det samme samtidig.

Hvordan foregår det?

Med vår challenge foreslår vi daglige oppgaver over 3 uker, som hver ikke tar mer enn 10-20 minutter å gjennomføre. Du vil motta ukens oppgaver i en mail hver mandag, og kan velge å gjennomføre dem etter forslaget, eller ta det akkurat når det passer deg!

Gjennomfører du alle trinnene som i forslaget, vil du til påske ha kontrollert, oppdatert og planlagt din digitale tilstedeværelse på Instagram, Facebook og Google Min Bedrift, og er klar for vår- og sommersesongen.

Uke 1:

Instagram

Gjennomfør våre 5 oppgaver for å gjøre din Instagramkonto og feed klar for vår- og sommersesongen.

Epost kommer i din innboks mandag 13. mars

 

Uke 2:

Facebook

Gjennomfør våre 5 oppgaver for å gjøre din Facebook-konto og vegg klar for vår- og sommersesongen.

Epost kommer i din innboks mandag 20. mars 

Uke 3:

Google Min Bedrift

Gjennomfør våre 5 oppgaver for å gjøre din bedriftside på Google klar for vår- og sommersesongen.

Epost kommer i din innboks mandag 27. mars 

Påske!

Har du gjennomført alle oppgavene i den digitale våroppryddingen er du nå klar for å møte vår- og sommersesongen sterkere rustet enn da du startet!

Ferdig og klar for sesongen!

Tema for ukene og dagene

Oversikt 3 ukers challenge for digitale flater
Logo Flav grønn

Kontakt oss

Flav AS
c/o VIS Vestlandets Innovasjonsselskap
Thormøhlensgate 51,
5006 Bergen
Tlf: 48117385
Mail: post@flav.no

Flav i sosiale kanaler