fbpx

Blir det for lite tid til HR-arbeid i en ellers så hektisk hverdag?

Våre HR-konsulenter bistår deg med sin kunnskap. Sammen utvikler vi menneskene som gjør at din bedrift lykkes

HR og ledelse

HR-kompetanse når din bedrift trenger det

For stadig flere bedrifter er HR blitt et viktig satsningsområde, men ikke alle små og mellomstore bedrifter har mulighet til å ha en egen HR-funksjon internt, selv om de gjerne kunne ønske det. Da er det gjerne lederne selv som blir sittende med HR-relaterte oppgaver, og dermed blir det mindre tid til å drive bedriften. Kjenner du deg igjen? 

Kunne du tenke deg en ekstern støttespiller innen HR som tar seg av det du trenger, når du trenger det?

Da kan heldigvis vi hjelpe deg! Våre HR-konsulenter står til din rådighet i den grad du har behov.

Dette kan vi hjelpe deg med

HR-Ledelse

Har din bedrift behov for noen som tar seg av HR-oppgaver fra A til Å? Hos oss kan du leie inn en HR-leder som tar seg av alt fra medarbeideroppfølging til strategiske HR-prosesser.

Digitalisering av prosesser

Har din bedrift full oversikt over personalregister, fravær, ferie mm? Vi har lang erfaring med implementering av digitale HR-verktøy.

Medarbeider-oppfølging

Medarbeiderne er din viktigste ressurs. Få hjelp til å lage gode rutiner for medarbeider oppfølging. Vi kan også bistå som rådgiver i enkeltsaker.

Lederutvikling

Bli trygg i lederrollen med veiledning fra oss. Få kunnskapen, treningen og erfaringen som er nødvendig for å lykkes som leder.

Medarbeider-undersøkelser

Medarbeiderundersøkelsen hjelper deg som leder å ta pulsen på dine ansatte. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring.

Nedbemanning og permitteringer

Står foran en nedbemanning eller vurderer å permittere ansatte? Vi kan regelverket og ser til at medarbeiderne blir godt ivaretatt.

Konflikthåndtering

Konflikter oppstår på alle arbeidsplasser og vi bistår med opplæring og trening for å løse konflikter på en god måte.

Sykefraværoppfølging

Sykefravær kan være vanskelig å håndtere. Vi kjenner regelverket og har lang erfaring fra sykefraværsarbeid.

Rekruttering

Ansette ny medarbeider? Med en ryddig prosess finner vi riktig kandidat på en profesjonell og trygg måte.

Våre HR-tjenester

Lei en HR-konsulent

Behovet for HR-tjenester varierer i hver enkelt bedrift. Det at alle bedrifter er forskjellige med ulike behov, har vi tatt hensyn til. Hos oss kan du leie inn en selvgående HR-ressurs i ønsket stillingsprosent for en kortere eller lengre periode. Konsulenten kommer raskt i gang med endring og utvikling av din bedrift.

Oppgaver kan være alt fra å få bedre struktur på HR-arbeidet, omstillingsprosesser, etablering av rutiner og prosedyrer, til å bistå og avlaste ved fravær eller andre HR-relaterte utfordringer. Du får tilgang på bred HR-kompetanse og konsulenten bistår med å finne de beste løsninger for din bedrift.

Lei en konsulent
Rådgivning

HR-rådgivning

Vi gir deg HR-rådgivning når du trenger det. Du har en intern HR-funksjon, eller sitter med HR-arbeidet selv, men skulle gjerne innimellom hatt en spesialist innenfor HR å sparre og rådføre deg med. Da er vår tjeneste HR-rådgivning midt i blinken for din bedrift.

Vi ivaretar det sporadiske behovet og hjelper din bedrift med HR-relaterte spørsmål. Vi har den faglige ekspertisen og den nødvendige kunnskapen en HR-avdeling trenger. Vi kartlegger og blir enige om antall timer i måned som best dekker ditt behov.

Abonner på en HR-avdeling

Å abonnere på en HR-avdeling er et mer lønnsomt alternativ enn å leie inn HR-ansatte på heltid. Hvis du har behov for en fleksibel HR-avdeling, kan dette være riktig tjeneste for din bedrift. Leier du oss inn som din HR-avdeling, får du tilgang til hele fagfeltet i et felles team, med antall timer i måneden som dekker din bedrifts behov.

Du bestemmer selvfølgelig hva du ønsker å bruke timene du har tilgjengelig til. Vi blir en del av ditt lag og tar oss av det du ønsker av HR-oppgaver i din bedrift.

Abonnement

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat om HR og Ledelse

12 + 4 =

Våre andre tjenesteområder

Har du behov for andre tjenester enn HR og ledelse?  Sjekk ut våre andre tjenesteområder og pakkeløsninger.

Pakkeløsninger

Pakkeløsninger

Har din bedrift behov for flere tjenester innen våre ulike fagområder?

Vi tilbyr skreddersydde pakkeløsninger som gjør at du kan mikse og matche etter akkurat ditt behov.

Økonomitjenester

Økonomi

Få en sunn og trygg økonomi med tiltak og veiledning fra oss. Vi har god bransjeinnsikt, kjenner lokalmarkedet, samt lover og regler. Gjennom samarbeid bidrar vi til økt lønnsomhet, vekst og utvikling.

Lønn- og regnskapstjenester

Regnskap og lønn

Få full kontroll på regnskap og lønn med tjenester fra oss. Vi er et autorisert regnskapsførerfirma og bistår deg i arbeidet slik at du kan bruke tiden din mest mulig effektivt.

Logo Flav grønn

Kontakt oss

Flav AS
Heiane 2B,
5131 Nyborg
Tlf: 4131 4801
Mail: post@flav.no

Flav i sosiale kanaler