fbpx
Ledig stilling som økonomirådgiver

Økonomirådgiver med autorisasjon

Er du en dyktig økonomileder med autorisasjon som trives med mye ansvar og en variert hverdag? Da vil vi gjerne snakke med deg!

Flav er et nytenkende kompetansehus som bistår kundene våre innen økonomi, regnskap, lønn og HR. Vi har autorisasjon som regnskapsforetak, men vi jobber ikke som et tradisjonelt regnskapsbyrå. Vi er selvsagt 100 % skybasert og papirløs, og vi er fremtidsrettet på så mange andre områder også. Vi fokuserer på rådgivning og styringsinformasjon, og hjelper kundene våre med overgang til, og effektiv bruk av, digitale systemer.

Vi tror det finnes flere som oss dere ute. Flere som ønsker å dele kompetanse og løse utfordringer for kundene våre samtidig som vi produserer tradisjonelt regnskap på en effektiv og presis måte. Vi er opptatt av å videreutvikle oss selv både personlig og i forhold til fag, og da er det helt avgjørende med variasjon i arbeidet. Dette får du hos Flav.

Flav vokser, og nå har vi behov for en økonomirådgiver med autorisasjon som statsautorisert regnskapsfører. I stillingen vil du jobbe som oppdragsansvarlig for kunder, utføre årsoppgjør og regnskapsproduksjon, men også få ansvar for overordnet økonomistyring. Flere dager i uken er vi til stede ute hos kundene våre og inngår i kundens organisasjon. Du må derfor trives med variasjon, og like å bli kjent med nye mennesker.

Når vi ikke er ute hos kunder, samles vi på kontoret vårt som ligger på Marineholmen i Bergen. Da deler vi kompetanse og erfaring, slik at vi kan hjelpe kundene våre best mulig. I tillegg har vi månedlige fagsamlinger og sosiale aktiviteter.

Hvis du:

  • er mer rådgiver enn regnskapsfører
  • liker å utfordre deg selv
  • er sterk faglig
  • er sterk digitalt
  • og har autorisasjon som statsautorisert regnskapsfører

ønsker vi å snakke med deg og kanskje finne ut at vi ønsker å jobbe sammen. Send oss en søknad, så avtaler vi et møte.

Om arbeidsgiveren

Flav er et konsulentselskap i Bergen med dyktige og kunnskapsrike ansatte som er genuint opptatt av å skape verdi i bedriftene vi er en del av. Vi leverer trygt og effektivt på økonomi, HR, regnskap og lønn, og jobber tett på kundene våre for å finne frem til de beste løsningene. Ved å jobbe tverrfaglig og dele vår kompetanse skal vi være den beste støttespilleren til våre kunder.

Send søknad og CV til daglig leder Gabriella Fosby Osborne: gabriella@flav.no snarest. Ved spørsmål om stillingen kan Gabriella kontaktes på mobil 481 17 385.