fbpx
Markedsavdelingen har blitt til Syde AS

Vår markedsavdeling har blitt til Syde AS

Flav sin markedsavdeling har blitt skilt ut i eget selskap, Syde AS, og du vil derfor ikke lenger finne markedsføringstjenestene som et Flav-produkt. Flav skal nå rendyrke tjenester innen HR og ledelse, økonomi samt regnskap og lønn.

av | jul 31, 2023 | Nyheter

Mer rendyrkede tjenesteområder for Flav og Syde

Etter å ha tilbudt et bredt spekter av administrative tjenester de siste årene har vi bestemt oss for å skille ut et av våre tjenesteområder. Markedsavdelingen i Flav AS er nå etablert i et eget selskap som heter Syde AS.

Markedsføringstjenester er et område i vekst, med økende behov og etterspørsel fra både store og små bedrifter. Med stadig nye digitale kanaler, markedsføringsløsninger og hjelpemidler har også mer og mer av arbeidet blitt spesialisert og kompetansekrevende. Ved å etablere Syde AS kan vi på en bedre måte profilere både markedsføringstjenestene og kompetansen de ansatte besitter, på en mer konkurransedyktig måte.

Satser mot hotell- og reiselivsbransjen

Etableringen av digitalbyrået Syde AS har også ført til en mer spisset og målrettet profilering av de tjenestene som tilbys. Det nye selskapet satser tungt inn mot bedrifter innen hotell og reiseliv, opplevelser og handel, og hjelper kundene med alt fra strategi og planlegging, til å utvikle sansefulle kommunikasjonskonsepter for hele kundereisen. Les mer om Syde AS og tjenestene de tilbyr her.

Flav fortsetter den vanlige driften i selskapets øvrige tjenesteområder innen HR og ledelse, økonomi, regnskap og lønn. Alle eksisterende kunder som har kjøpt markedsføringstjenester av Flav er overført til det nye selskapet, som har vært i drift siden 1. juni 2023.