fbpx

Vi hjelper deg med alt innen markedsføring, SoMe og design!

Hilde

Jeg hjelper deg med å forbedre bedriftens nettside!

Får du satt av nok tid til omsorg og pleie av bedriftens nettside? SEO-strategi, brukeropplevelse og konverteringsoptimalisering trenger kjærlighet regelmessig for å oppnå ønskede resultater. Hilde gir nettsiden din oppmerksomheten den fortjener og hjelper deg med akkurat dette!

 

Randi

Jeg hjelper deg med merkevarebygging og design!

Får du satt av nok tid til omsorg og pleie av bedriftens merkevare? Merkevareidentiteten og kommunikasjon trenger kjærlighet regelmessig for å oppnå ønskede resultater. Randi gir merkevaren din oppmerksomheten den fortjener og hjelper deg med akkurat dette!

 

 

Sofie

Jeg hjelper deg med kampanjer og sosiale kanaler!

Får du satt av nok tid til omsorg og pleie av bedriftens sosiale medier? Publiseringsplan og innhold trenger kjærlighet regelmessig for å oppnå engasjement og økt merkevarekjennskap. Sofie gir dine sosiale kanaler oppmerksomheten de fortjener og hjelper deg med akkurat dette!

 

Janicke Hansen

Jeg hjelper deg med markedsstrategi og planlegging!

Får du satt av nok tid til omsorg og pleie av bedriftens markedsstrategi? Produktutvikling, merkevarebygging og digital markedsføring trenger regelmessig kjærlighet for å oppnå ønskede resultater. Janicke gir markedsstrategien din oppmerksomheten den fortjener og hjelper deg med akkurat dette!

 

 

Send oss en melding så tar vi kontakt med deg for en gratis kartlegginsgtime på dine markedsbehov

13 + 2 =

Logo Flav grønn

Kontakt oss

Flav AS
Heiane 2B,
5131 Nyborg
Tlf: 4131 4801
Mail: post@flav.no

Flav i sosiale kanaler